Szarkalábak, szem alatti ráncok, karikák, petyhüdt szemhéj ? SZEMKEZELÉS RÁNCKEZELÉS - KARIKÁS, RÁNCOS, TÁSKÁS SZEM KEZELÉSE Növényi őssejtes, hialuronsavas revitalizáló szemkörnyék program az érzékeny, dehidratált, viszkető, húzódó bőrökre. Nagyon intenzív hidratáló, bőszerkezetjavító ránctalanító szemkörnyék kezelés.

Tisztító arckezelés, nyomkodás, arctisztítás, arckezelések, kozmetikai arctisztító kezelés.

Petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr. A BIOTECH 3D PEPTIDE EFFECT arcprogram egy intenzív terápia az arcot markánssá tevő ráncok ellen.

A HYDRO ENERGY innovatív aktív formulákkal összeállított BELICO arcprogram a fáradt, fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrök intenzív mélyhidratáló kozmetikai arckezelése. Növeli az állandóan szomjazó bőr nedvességmegkötő képességét, pótolja a bőrben az elveszett nedvességet.

A BIOTECH CELL THERAPY BELICO arckezelő program peptid, aminosav és őssejt koktélja szinergikusan hat az idő előtti nem kívánt bőröregedési tünetekkel szemben. Csökkenti a bőrpírt, megerősíti a hajszálereket, csökkenti az UVB sugárzás okozta gyulladásokat, megszünteti a bőr száraz érzetét, bőrsimító és bőrfeltöltő hatású.

Botoxszerű hatással a mimikai ráncok ellen, illetve sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia az arcot átszelő barázdák ellen.

BELICO BIO HIGH TECH HATÓANYAGOS ARCKEZELÉSEK. Méregtelenítik, feszesítik, feltöltik és revitalizálják a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt.

Petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr. A BIOTECH 3D PEPTIDE EFFECT arcprogram egy intenzív terápia az arcot markánssá tevő ráncok ellen.

MASSZÁZS

2019.04.01

Kényeztető, energetizáló masszázs, vitalizáló, barrier réteg helyreállító hatóanyagokkal

- FESZESÍTŐ RÁNCKEZELŐ KEZELÉS Ránctalan nyak és dekoltázs fiatalságot és magabiztosságot kölcsönös. Mélyen hidratálja a bőrt, így kisimítja a vízhiányos ráncokat, gyűrődéseket.

Hidratáló kezelés hialuronsavval, vitaminokkal, Liposzómával, érdes tapintású, hámló, érzékeny bőrre. A ráncok kisimulnak, bőre megnyugszik, megszűnik a viszkető, "szomjazó" érzés. Arcbőre visszanyeri vitalitását, egészségesen üde színét!

Elérhetőség

06-30-387-10-10

Kozmetika
Kezelés
Belico

Pécel északi oldalán kozmetika - szépségszalon - 06-30-387-10-10